Euromark » Specials » Beste televisies hd
Films, boeken, tech, studeren en reizen

2014 - Led tv's en plasma's & 3D reviews en top 10's

Hier een overzicht van de allerbeste (en beste kopen) van de LED TV's en Plasma TV's van 2014 en 2014 en projectors/beamers voor het jaar 2013 en 2012. We gaan de reviews af voor de beste en goedkoopste televisies voor dit jaar. Ook kun je lezen wat bijvoorbeeld LED, LCD of DLP betekent. Zo hebben we een aparte sectie voor de beste LED TV, de beste LCD TV, de beste Plasma TV en de beste projectors/beamers van 2012. Al deze tv's en beamers zijn voor 3D en HD TV. Ook de beste koop van de consumentenbond.

Televisietoestellen - Kwaliteit en prijs reviews

Elk jaar gaan alle websites en organisaties weer druk op zoek om te vergelijken welke televisie het beste uit de bus komt. Voor de consument is dit altijd een goed moment om de oren te spitsen want zo weet je welke televisie je moet kopen. Hier zijn meerdere van deze websites en organisaties naast elkaar neergelegd om zo de beste televisies 2014 op een rij te krijgen. In elke van de onderstaande artikels vind je de beste televisie voor HD en 3D TV, de goedkoopste tv en de beste koop tv van 2014. Dit is dus onderverdeeld in lcd tv's, led tv's, plasma tv's en projectoren/beamers. De beoordelingen en reviews zijn er op gericht om te kijken welke televisies het meest geschikt zijn voor het kijken van films en tv in 3D en HD.

Beste televisie voor 2013-2014

We onderscheiden de volgende types. Later zullen we nog iets dieper gaan. Voor nu hebben we deze artikelen met reviews:

Beste nieuwe LED TV's van 2014

Hier kunt u een kort overzicht zien van de beste led-televisies volgens de experts. Deze televisie is eigenlijk een lcd-tv, maar dan met leds als lichtbron. Aangezien deze tv's zuiniger zijn met energie en langer meegaan, zijn ze ook populairder en duurder dan lcd's televisies.

Beste nieuwe Plasma TV's van 2014

De duurdere keuze. Maar je krijgt er ook zeker wat voor terug. De plasma technologie zorgt voor een geweldige ervaring voor gamers en tv kijkers. Kwalitatief geeft het de andere tv's het nakijken. Voornamelijk omdat het een hoge refresh rate heeft (tot wel 600 hz) is het een optimaal entertainment pakket. Wij zetten de best beoordeelde plasma televisies op een rij.

Beste nieuwe LCD TV's van 2012/-2013

Tot op vandaag de meest bekende flatscreen tv. Voor veel mensen blijft dit de goedkopere keuze. Voor minder dan 300 euro kom je soms wel uit. Hier zijn de beste lcd televisies op een rij gezet. Ook de beste koop volgens de experts. Daarnaast wordt ook gekeken welke van deze hd televisies zich goed leent voor 3d tv.

Beste Projectors / beamers voor HD en 3D TV van 2012-2013

Ook dit is steeds meer in opkomst. Mensen houden er van om dingen in het groot te zien. Niets kan dit beter dan de hd en 3d projectors en beamers. Wel is het natuurlijk een erg dure aanschaf, dus moet je goed weten waar je aan begint. Wij geven een introductie tot de verschillende types projectoren, namelijk de LED, LCD, LCOS en DLP projectors. Vervolgens kijken we naar de allerbeste en de beste koop.

Binnenkort ook: beste 3D TV's van 2012 en 2013 en tips voor het kopen van een LED, LCD of Plasma TV

Of lees hoe je online Films en tv series kunt kijken met Nederlandse of Engelse ondertiteling. Ook kun je daar gratis televisie kijken (live).
Gratis online films en series kijken door streamen of downloaden
Schrijf mee!