Euromark » Specials » Ebooks downloaden
Films, boeken, tech, studeren en reizen

Gratis in Nederlands voor de ereader als ePub/PDF

Het downloaden van gratis ebooks in het Nederlands als ePub of PDF is een populaire trend. Steeds meer mensen stappen over op het lezen van ebooks op ereaders en op de Android, Tablets, de iPhone of de iPad met behulp van gratis ereader Apps. In deze special komt slechts het volledig legaal gratis ebooks downloaden aan bod. Van Engelse tot gratis Nederlandstalige ebooks - zelfs studieboeken en luisterboeken. Ook zijn er gratis e-books verkrijgbaar uit het publieke domein die met behulp van volstrekt legale torrents te downloaden zijn. Daar naast wordt er gewaarschuwd voor het illegaal e-books downloaden.

De nieuwe trend - het lezen van boeken als elektronisch boek

Waar enkele jaren geleden nog sterk werd gewezen op de vele nadelen van eboeken en ereaders zijn nu toch veel mensen overstag gegaan. Met de komst van hypermoderne e-readers en tablets is het leesgemak ontzettend vergroot. Daarnaast kun je nu ontzettend veel boeken altijd met je meenemen zonder een hernia te ontwikkelen.

De beste ereaders en gratis ereader Apps van 2013/2014 voor e-reader books

Natuurlijk moeten de gratis Nederlandse ebooks ook gelezen kunnen worden. Vandaar dat er in deze special gekeken wordt naar de beste e-readers op de markt en ook naar de beste gratis keus - het downloaden van gratis e-reader apps om boeken te lezen op je Samsung of Android Tablet, iPone of iPad. Een overzicht van de meest gebruiksvriendelijke e-book readers. Er is ook een Nederlandse e-reader op de markt - de App van bol.com.

De Nederlandse ebooks gratis downloaden

Voor ons Nederlanders is het natuurlijk van groot belang dat er ook de mogelijkheid is om gratis Nederlandse ebooks te downloaden. Hier wordt in voorzien - op een legale manier. En daar zijn gelukkig mogelijkheden alom. Van oude publieke domein boeken zonder copyright tot nieuwe boeken gratis aangeboden op websites.

Via websites - zowel gratis als betaald

Een groot aantal commerciële websites hebben een assortiment aan e-books die je kunt kopen. Websites als Amazon, Bol.com bieden daarnaast ook een groot aantal boeken gratis aan. Daarnaast zijn er ook nog een paar goede websites die alleen maar gratis ebooks hebben. In de artikelen zijn hier overzichten van te vinden.

Boeken via torrents downloaden

Dit is natuurlijk de optie die de meeste mensen uiteindelijk nemen. In deze special worden slechts de legale torrents besproken. Zo worden er veel gratis boeken torrents vrijgegeven van boeken in het publieke domein. Oftewel, volledig legaal.

Als ePub of PDF

Het ePub of PDF format is nog steeds de beste ondersteunde optie. Probeer daarom de boeken als PDF of ePub te downloaden, of dit nu via Torrents is of via websites. Doe je dit dan wordt het ondersteund door alle e-readers en ereader apps.
Gratis e-books downloaden: e-boeken online

Gratis e-books downloaden: e-boeken online

Lees hier hoe je gratis e-books (of in het Nederlands e-boeken) kunt downloaden. Het gaat hier om strikt legaal verkrijgbare boeken. Via het internet zijn er tal van mogelijkheden om gratis boeken te…
Gratis luisterboeken downloaden met torrents - Nederlands

Gratis luisterboeken downloaden met torrents - Nederlands

Lees hier hoe je gratis luisterboeken of audioboeken kunt downloaden. Met behulp van legale luisterboeken torrents, maar ook op andere legale manieren. We zullen het hebben over zowel buitenlandse lui…
Gepubliceerd door Euromark op 16-12-2012, laatst gewijzigd op 07-05-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!