Euromark » Specials » Feiten en weetjes

Leuke, grappige, nuttige feitjes en lijstjes over de wereld

Leuke, grappige, nuttige feitjes en lijstjes over de wereld Allemaal leuke, grappige en interessante weetjes en feiten over landen in de wereld! Zoals wat is het beste land om in te wonen of wat is het rijkste land in 2011? Maar ook: wat zijn de gevaarlijkste landen of juist de veiligste landen ter wereld? Alles is in verhouding tot Nederland. Zulke nuttige en nutteloze weetjes en feiten en meer. De feitjes en wetenswaardigheden zijn allemaal gebaseerd op gedegen onderzoeken en zijn overzichtelijk gemaakt in handige lijstjes.

Leuke, Grappige en interessante Feiten en Weetjes over de wereld

Iedereen vindt het prettig om wanneer een gesprek stil valt een leuk, grappig of interessant weetje of feit op te lepelen. Daarnaast zijn weetjes en feiten ook altijd een goed stijlmiddel om indruk te maken op je gesprekspartner. Maar dat natuurlijk niet alleen. Het is voor jezelf en je ontwikkeling ook belangrijk om up to date te blijven. En met het onthouden en leren van nieuwe leuke weetjes en feiten in de vorm van lijstjes doe je al een stap in de goede richting.

Feiten en Weetjes - Wat zijn de beste landen om in te wonen in 2011?

Alle weetjes en feiten op een rij over de levenstandaard in alle landen van de wereld. Gebaseerd op de Human Development Index van de UNDP in 2011.

Feiten en Weetjes - Wat zijn de landen met een negatief reisadvies in 2011?

Alle weetjes en feiten op een rij over waar je niet op vakantie moet gaan. Gebaseerd op de negatieve reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Feiten en Weetjes - Wat zijn de gevaarlijkste landen ter wereld in 2011?

Alle weetjes en feiten op een rij over welke landen het gevaarlijkst zijn in 2011. Gebaseerd op de Global Peace index.

Feiten en Weetjes- Wat zijn de veiligste landen ter wereld in 2011?

Alle weetjes en feiten op een rij over welke landen het veiligst zijn in 2011. Gebaseerd op de Global Peace index.

Feiten en Weetjes- Wat zijn de rijkste landen ter wereld in 2011?

Alle weetjes en feiten op een rij over welke landen ter wereld en in Europa het rijkste zijn. Gebaseerd op de Human Development Index.

Feiten en Weetjes - Welke landen zijn niet lid van de Verenigde Naties?

Alle weetjes en feiten op een rij over welke landen niet lid zijn van de Verenigde Naties en ook waarom niet.

Feiten en Weetjes - Wat is de bierprijs in de steden van Europa?

Alle weetjes en Feitjes over de bierprijzen in Eurese steden.
Landen die niet lid zijn van de Verenigde Naties (VN)

Landen die niet lid zijn van de Verenigde Naties (VN)

Landen die niet lid zijn van de Verenigde Naties (VN). De Verenigde Naties is de meest universele internationale organisatie van de wereld. Met 193 lidstaten zijn praktisch alle landen ter wereld vert…
Gemiddelde bierprijs grootste steden Europa 2017

Gemiddelde bierprijs grootste steden Europa 2017

Wat is de prijs van bier in het buitenland? Wat kost bier in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Kroatië, Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en natuurlijk Nederland? De prijs van j…
Gepubliceerd door Euromark op 18-11-2011, laatst gewijzigd op 19-07-2020. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.